Puola-linkit

Jezioro Turkusowe, joka on vanha kaivos. Syvin kohta 18,6 m.

Puola-Suomi Seura Varsovassa: www.seura.pl. Sivustolta löydät puolankielisen "Sisu-lehden". Puolan suurlähetystön internet-osoite: www.helsinki.polemb.net
Sivu sisältää laajan tietopaketin Puolan maantieteellisestä rakenteesta ja yhteiskunnallisista intistituutiosta ja kulttuurielämästä.Puolalaisten opiskelijoiden ylläpitämät Suomi-aiheiset sivut www.aurinko.net.pl


Tavallisimpia linkkejä Puolaan suomalaisesta näkökulmasta:


Puolan valtion matkailutoimisto Tukholmassa:
Polska Statens Turisbyrå 
Karlavägen 47 B, bv
114 49 Stockholm
tel. 00 46 (0) 8 21 60 75
kotisivu: www.polen.travel
E-mail: info.scan@polen.travel
Toimistosta voi tilata Puola-esitteitä. Lisäksi toimisto on valmis auttamaan Suomi- Puola yhdistyksiä myös erilaisten Puola-tilaisuuksien, eritoten matkailutilaisuuksien järjestämisessä.
Tulkkaus- ja käännöstyötä:

Käännöstoimisto Aakkosto on erikoistunut puolan käännöksiin. Toimistosta voi tilata myös virallisia (auktorisoidun kääntäjän leimalla vahvistettuja) puola-suomi-käännöksiä.
    Tampereen kaupunginkirjaston Puola-kokoelma: kirjasto.tampere.fi/

Kokoelma sisältää puolankielistä kirjallisuutta ja puolalaisten kirjailijoiden teoksia erikielisinä käännöksinä sekä Puolaa koskevaa tietokirjallisuutta. Puolalaisten säveltäjien teoksia on nuotteina tai äänitteinä. Kokoelmassa on myös videoina puolalaisten elokuvaohjaajien tuotantoa ja puolalaisten kirjailijoitten teoksiin perustuvia filmejä sekä muuten Puolaan liityviä filmejä.

  Świnoujścien rantakatu Luoteis-Puolassa
"Palmu" Varsovan De Gaullen aukiolla